Ook uw adres voor huishoudelijke apparatuur

In het dagelijks leven kunnen we haast niet meer zonder veel huishoudelijke apparaten. Als deze dan kapot gaan willen we ze dan ook zo snel mogelijk vervangen. Bij Elektro van der Zwaag bent u dan aan het juiste adres. Want of het nu gaat om een stofzuiger, een strijkijzer of scheerapparaat. Vragen over een apparaat of benieuwd hoe ze precies werken? Onze verkopers staan voor u klaar met advies en we geven u graag een demonstratie.

Bezorgen en installeren

Heeft u uw keuze gemaakt dan kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. Indien gewenst installeren we alles en we gaan pas weg als alles werkt. We hebben een eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning. Ook kunnen wij een leenapparaat brengen bij uitval van het apparaat.

Wassen op lage temperatuur

Schone was vraagt om bewuste keuzes. Hoe schoon de was wordt is een samenspel van de techniek van uw wasmachine, de temperatuur waarmee u wast én het wasmiddel dat u gebruikt.

Door bewust te kiezen voor lagere wastemperaturen en lagere doseringen in plaats van ‘alle wassen met hetzelfde wasprogramma’ spaart u uw portemonnee en het milieu. Wij hebben er de machines voor in huis!

Meer informatie