Picture

Bent u op zoek naar een nieuwe televisie?

Wilt u een nieuwe TV kopen? Dan komt u voor een aantal keuzes te staan: Welk merk, beeldformaat, wel of geen “Smart” TV. Bij Elektro van der Zwaag helpen we u graag, we hebben diverse televisies als demo in onze winkel. Samen vinden we de TV die past bij uw wensen.

Onze merken

  • Picture
  • Picture
  • Picture
  • Picture
  • Picture

U vindt bij ons televisies van alle gerenommeerde merken. De nieuwste modellen van LG, Panasonic, Philips, Sony, Samsung etc staan voor een demonstratie kaar in onze winkel aan de Marktstraat in Musselkanaal.

Bezorgen en installeren

Heeft u uw keuze gemaakt dan kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. Indien gewenst installeren we alles en we gaan pas weg als alles werkt. We hebben een eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning. Ook kunnen wij een leenapparaat brengen bij uitval van het apparaat.

Wassen op lage temperatuur

Schone was vraagt om bewuste keuzes. Hoe schoon de was wordt is een samenspel van de techniek van uw wasmachine, de temperatuur waarmee u wast én het wasmiddel dat u gebruikt.

Door bewust te kiezen voor lagere wastemperaturen en lagere doseringen in plaats van ‘alle wassen met hetzelfde wasprogramma’ spaart u uw portemonnee en het milieu. Wij hebben er de machines voor in huis!

Meer informatie