Picture

De prijs van Internet met de service van uw vakman!

Bij Elektro van der Zwaag kunt u ook online winkelen. We zijn een “koop met service” partner, hierdoor geniet u van de lage prijzen van het internet maar mét de vertrouwde service van uw vakman.

Naar onze webshop

Hoe werkt het?

Nadat u een artikel heeft besteld nemen wij persoonlijk contact met u op over de afhandeling. Ook wanneer u heeft aangegeven het product in de winkel te willen afhalen, maken wij graag een afspraak. Zo kunnen wij garanderen dat het product ook daadwerkelijk aanwezig is wanneer u het komt afhalen.

De prijs van Internet met de service van uw vakman!

Indien gewenst installeren we alles en we gaan pas weg als alles werkt. We hebben een eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning. Ook kunnen wij een leenapparaat brengen bij uitval van het apparaat. De verpakking van het nieuwe apparaat wordt uiteraard door ons afgevoerd. Indien gewenst nemen we ook uw oude apparaat ook direct retour.

Wassen op lage temperatuur

Schone was vraagt om bewuste keuzes. Hoe schoon de was wordt is een samenspel van de techniek van uw wasmachine, de temperatuur waarmee u wast én het wasmiddel dat u gebruikt.

Door bewust te kiezen voor lagere wastemperaturen en lagere doseringen in plaats van ‘alle wassen met hetzelfde wasprogramma’ spaart u uw portemonnee en het milieu. Wij hebben er de machines voor in huis!

Meer informatie